Maw Ka Thin!! Zei Hen Dah Si Hnga, Khi Ti Rumro In Um Cu A Pam Hmai Tuk Ee

Maw ka thin!! Zei bantuk lungre theihnak dah a ngei hnga. Hi lawmman in a duh lo na buin i hnek cu a pamhmai tuk ee. Nungak hna nih zu biatak tein a dingmi hna cu zaangfah ngai taktak an si. zu a ding cang mi nu cu lam lakah tang an hmang. Cu cu ho theih lo mi zong nih zuam hnawh an si i an man sung tiang an venhim kho ti lo tikah a caah mual phoa nak le ningzah nak le nun chung an caah a…

Read More

Thlarau Riantuannak Khuaruahhar Ngai Ve Asi,Kawnpui Venglai Polling Station + Video

Pathian riantuan ning hi khuaruahhar ngaingai a si ve. Hi bantuk thil hi a luancia kum 2015-16 hrawng ahkhan Mizoram Kelkang khuaah thil khuaruahhar thlarau hruainak a tlungmi cu kan theih bal cang lai dah, meter 300 reng tlangah a ril rilh bakin an rak um bal mi zong kan hmuh cio lai dah ka zumh. Tutang zongah Nihin 29 November, 2018 hi Mizoram vote thlakni a si i cu ni then te zongah a tu hmangthlak kan hmuh bantuk in Kawnpui Venglai Polling Station-ah Pathian Thlarau hruainak mah tihin…

Read More

Pu Jacob Thang A Pu Andrew Le A Thai Sungnu Cu Australia Dam Tein An Phan + Video

Pu Jacob Thang a pu Andrew le a thai sungnu cu Chinram an tlawn nak in Australia dam tein an phan than cang nak kong le sunglawi ngai in an donnak video zong Pu Jacob nih a fb ah a tarlang. Bawipa nih dam tein tonnak caan tha a kan pek than caah Kaalawm tuk. Hmailei miphun caah kan saduh thahnak vialte te Cungah Bawipa tu nih a tak in tlamtling ter hram ko seh

Read More

Singer Van Nei Man(Mante) Nih Malaysia Falam Conference An Tuahmi Ah Hla A Sakmi Tha Kho Tuk + Video

Kan chin hlasak thiam muidawh longsi loin Speaker zong a si chihmi sayamah Van Nei Man cu Malaysia Falam Conference an tuahmi ah an sawm ve i zahan ah hla a sakmi a si. A tha taktak tangah can an hmannak video zong zoh khawh a si. Malaysia Falam conference ah hi 16-18 November,2018 tiang tuah a si lai tiah kan theih. An Topic cu : “Hmailam Pan In” (Filipi 3:14)chung ta kha a si. An sawmmi hna cu Speaker : Rev. Sa Tin Lian Le Speaker Rev. Dr. Ci…

Read More

Thawlawh Hi Biakinn Kan Pek Lo Khrihfa Bu Zong Kan Pek Fawn Lo Hodah Na Chanh Na Fiang Tak Maw? + Video

Kum no te a si ko nain Pathian biatak chimnak ah a ral tha bakmi le nunthianh hlim kong zongah biatak a tanhtu Evan Tial Lian Thang nih Pathian sinah kan pekmi chawva kong a chim mi cu a tha kho tak tak. Dawtnak a tello mi thawhlawm nan i keng, cu cu zeidah si.. fangkhat te hna fang nga te hna kan i keng, ziah a fang in na tah nan kan ti men lai, Dawtmi hna a ho sinah dah ka kal a ho dah ka pek lai…

Read More

Khuaruahhar: Matthai 4:24 A Mah Sinah Khuavang Nih A Tuahmi Hna Le Mitlu A Simi Hna Le A Zengmi Hna Kha A Damter Dih Hna.

Hnam nih a tuahmi hna siseh a zengmi khuachia khuavang nih atuahmi le zawtnak dangin a zaw mi hna Satan nih a temtawmmi hna cu Jesuh khrih thil ti khawhnak thawngin damnak le teinak an hmuh peng caah Pathian nih sunper nak co ko seh. A fapa frederick lalrindika a hmangtu kan Pathian nih hi nakin a thawngtha karhter tu mi dam tertu si ter chin ko seh. A tak in damnak a hmuh mi nih a mah sunpernak caah le Khrih tehte tha an si cio nak ding caah…

Read More

MMA Ah Champion Asi Mi Aungla N Sang Nih Thanzi  A lak Lio-Video

Atulio kan kawlram news zoh tik ah cun Aungla N Sang kong lawng te asi ko. Mithen khat cu a simh hrimhrim an simh tuk hna lai dah tiah zumh nak ka ngei. Kawlram chungah a lar taktak mi Thanzi kungah Aung La hawipa mirang pa cu an van kai ter ve hnik cu, a kai hrimhrim a kai thiam loh. Aung La N Sang cu Thanzi kungah cun a va kai thluah mah I Thanzi zong a bel khat bak in a va lak khawh ve. Kan kawlram sining…

Read More

Putar Pa Nih Nungak Nu Cu Lam Lai Cir Bak Ah Zeidek A Tuah Pi-Video

Mah putar pa cu nungak thlemthluk cu a thiam ngaingai ve hi mu. Papawl nih nungak ai dawh mi kan hei uar ning hna hi cu a mak ko. Putar pawl ko hi Nungak muidawh  a uar khun mi an si rua ka ti. Zei tluk in dah putar pawl nih Nungak  muidawh an uar hna ti mi cu a tanglei video hi rak zoh ve hmanh na khua ruah a har ngaingai ve ko lai. Mah putar pa cu nih a chuak kho taktak. Cucu nungak nu nih ka…

Read More

Bible Siangngakchia Minung 34 An Ruak In An Chuah Canghna, A dang Tampi An Tangrih-Video

Tutan Indonesia Lihninh le Tsunami ruangah hin minung tam taktak nih harsat nak le thinak fak an tuar cio hna. A cozah hrimhrim zong nih zeitin van ti awk hlei zong khi a thiam ve ruam loh. Mipi hna cu hmun kip lo ah an mah him nak duh ah an vak an vai hna. Mah hi lihnih nak ruangah a thi mi le hriam a tuar mi zat hi fiangfai ngaingai in chim awk hi a har sa ngaingai rih ko. Indonesia Lihnih ruangah Khrihfa mi hna Biakinn tang…

Read More

Zeitin dah Lulu Aung He Hna Cun Nan Kan Tah Chunh, Kei Hna Cun Tah Chunh Ngam Ding Tlak Hmanh Si Lo-Video

Kachin Model Lulu Aung he hna hi cunt ah chunh ngam ding hmanh khi kan si loh, a nih hna cu kan tuah mi Exercises zong a tuah loh, kei cu Kum chung Exercises ka tuah cang. Cun pumrua le mui le sam zong ah a ka tluk loh. A nih he hna cu tah chunh ngam ding hmanh ding zong kan si loh. Ka lak ah cun a nih cun a niam tuk rih. Atanglei ah hin a exercises a lak lio video a um lai I rak zoh…

Read More